Koffiespot Utrecht: The Village Coffee Science Park

Gelukkig vestigen er niet alleen espressobars in hartje centrum, maar kun je ook buiten de stadsgrachten steeds vaker een goede bak koffie drinken. Neem bijvoorbeeld The Village Coffee Science Park in Utrecht.

the_village_science_park

De blauwe Johanna

The Village Coffee Science Park is de tweede vestiging van de gelijknamige espressobar op de Voorstraat. Het is gevestigd in de Johanna, een opvallend hoog blauw gebouw op Utrecht Science Park. Niet te missen!

Door de bijzondere ligging is het publiek dat er komt zeer gemêleerd. Van werknemers uit de farmaceutische industrie tot veel (internationale) studenten die er als een malle tikken om hun deadlines te halen. Daarnaast is het ook een favoriet aanloopadres voor personen en bezoekers van het UMC ziekenhuis dat om de hoek ligt.

Koffieadvies

Ook voor de koffie is deze locatie het omrijden waard. Wordt het een filterkoffie of een krachtige flat white met melk van de Zuivelhoeve? It’s up to you! Het is maar net waar jij op dat moment zin in hebt. Ook geven de barista’s graag koffieadvies om jouw favoriete koffie te ontdekken.

Opgezette dieren

En als de koffie dan voor je staat, valt er genoeg om je heen te zien. Van stickers met grappige quotes en de kast vol professioneel opgezette dieren. Bij mooi weer kun je heerlijk op de lange houten bank buiten zitten en mensen kijken die voorbij wandelen richting hun werk, school of huis.

The Village Coffee Science Park

Bisschopssteeg 21, Utrecht, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Maandag
07:00 - 17:00
Dinsdag
07:00 - 17:00
Woensdag
07:00 - 17:00
Donderdag
07:00 - 17:00
Vrijdag
07:00 - 17:00
Zaterdag
23:00 - 23:00
Zondag
23:00 - 23:00