over

Ruik je de koffie al? Mooi zo, want wij willen een online koffiebeleving creëren. Daarom filteren wij de beste koffiespots, de lekkerste koffiebonen, de mooiste koffiezetapparaten, design servies en heerlijke koffierecepten op onze blog. Maar hoe begon het allemaal?

Zin in goede koffie? Die drink je hier!
Waar moet je zijn voor goede koffie? Vanuit die vraag zijn wij onze blog gestart. Want als we ergens ver weg van huis zijn, dan willen we wel weten waar ze de beste koffie zetten én waar het ook nog eens leuk zit. Daarom filteren we sinds 2012 de leukste/beste koffiebars in Nederland en maken we ook geregeld een uitstap naar het buitenland om op zoek te gaan naar de beste koffiespots.

Er gaat niets boven een bakkie
Waarom KOFFIE? Wij zijn er gek op! En wat wij misschien wel het meest bijzonder vinden aan de drank is dat het zo’n krachtige combinatie vormt met de mens. Koffie verbindt mensen en maakt ze aan het lachen en huilen. Na een ‘bakkie’ kun je er altijd weer tegenaan. Of het nu gewoon thuis is, op kantoor of in een koffietentje op de hoek. Op deze website daarom niet alleen de leukste plekken om koffie te drinken, maar koffie in de breedste zin van het woord, gefilterd op kwaliteit, want dat verdient het!

Samenwerken met De Koffiefilters?
De Koffiefilters bestaat niet alleen uit twee dames met liefde voor koffie, maar ook uit twee creatieve breinen: een designer en een (online) content specialist. Daarom staan De Koffiefilters ook open voor creatieve samenwerkingen. Zo doen we de styling en de fotografie voor bekende (koffie)merken, bedenken we online concepten en creëren we inspirerende (branded) content voor diverse online kanalen, uiteraard SEO geoptimaliseerd.

En natuurlijk mogen we onze huisstijl ook niet vergeten, want die is ook van eigen hand. Wil je bijvoorbeeld een nieuw logo, een nieuwe website of ook zo’n leuk hoesje voor je visitekaartjes? Laat het ons weten! En ook als je een koffiebar wilt openen of je koffiebar is toe aan een restyling, dan denken we graag met je mee!

Interesse in een samenwerking? Stuur een mailtje naar info@dekoffiefilters.nl en je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug. Of natuurlijk veel beter: kom een kop koffie drinken in onze Koffiestudio

Koffiegroet,

REGINA & RICHT

Nieuwsgierig naar ons werk?
Meer info vind je hier: De Studio

De_Koffiefilters_informatieDe Koffiefilters