Koffiespot Utrecht: The Village Coffee & Music

The Village Coffee & Music is een begrip in Utrecht. Al vanaf 2011 zijn ze van vaste waarde aan de Voorstraat. Haast je daarom snel naar dit adres voor een goede kop speciality coffee. 

village3_740

Beste koffie van Utrecht

The Village is een van de beste adressen in Utrecht voor koffie. Ze branden hun eigen bonen – dus je hebt er altijd koffie van vers gebrande koffiebonen – en de sfeer is er fantastisch. Niet voor niets komen veel Utrechtenaren hier dan ook dagelijks voor hun kopje koffie. Sterker nog: The Village (en haar barista’s) is deel uit gaan maken van hun leven.

Enthousiaste barista’s

Om koffie te zetten, heb je natuurlijk een barista nodig. Maar je hebt barista’s en barista’s. Bij The Village staan er vooral – op het moment dat wij er waren – enthousiaste barista’s achter de bar. Koffie is hier echt een passie, dat voel je aan de sfeer in de zaak, maar dat proef je ook zeker terug in je koffie. Tien punten!

Gemoedelijke sfeer

De sfeer is gemoedelijk doordat er een verscheidenheid aan publiek hier komt voor koffie. Van stellen tot studenten en de wat oudere stellen. Maar ook het interieur zorgt voor een no nonsense karakter. Van tafels om aan te werken, tot comfortabele ‘ik-blijf-hier-nog-wel-een-paar-uur-zitten-stoelen’.

En de muziek?

The Village heet niet voor niets in zijn volledigheid The Village Coffee & Music. Want regelmatig zijn er live instores van verschillende bands. Van keiharde rock ’n roll tot sferische songwriters. Houd de agenda of Facebook in de gaten voor de agenda.

The Village Coffee & Music

Voorstraat 46, Utrecht, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Maandag
06:00 - 16:00
Dinsdag
06:00 - 16:00
Woensdag
06:00 - 16:00
Donderdag
06:00 - 16:00
Vrijdag
06:00 - 16:00
Zaterdag
07:00 - 16:00
Zondag
08:00 - 16:00