Koffiespot Rotterdam: Stielman Koffiebranders

Een absolute must visit in Rotterdam is tegenwoordig de Fenix Food Factory op ‘De Kaap’, zoals de Rotterdammers Katendrecht ook wel noemen. Je eet en drinkt er bij Rotterdamse ondernemers, waarvan Stielman Koffiebranders er een van is. Stielman Koffiebranders

Fenix Food Factory

Stielman Koffiebranders zit op een goede plek, want bij de Fenix Food Factory komt men graag. Niet alleen om boodschappen te doen, maar ook om te borrelen. Een vast adres om dan aan te steken voor koffie is Stielman. Wil je er iets lekkers bij, dan kun je gewoon terecht bij de overbuurman voor een stroopwafel. Ideaal, zo’n foodhal.

Koffiebranden is een ambacht

Het leuke aan koffiedrinken bij Stielman is dat ze er ook koffiebonen branden, vandaar ook het woord koffiebranders in de naam. Stielman is overigens een oud Nederlands woord voor ambachtsman. En als we het over het koffiebranden hebben, dan is dat zeker een ambacht te noemen. Om smaken optimaal tot hun recht te laten komen, heeft iedere boon zijn eigen brandprofiel. En om dat uit te zoeken, moet je goed zijn in je vak.

Meer koffie op Katendrecht

Wil je gelijk een koffietoer doen? Loop dan vanuit de Fenix Food Factory naar het tegenovergelegen Deliplein waar aan de Sumatraweg De Zeeuwse Meisjes en Kopi Soesoe zijn gevestigd.

Stielman Koffiebranders

Veerlaan 19D, Rotterdam, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Maandag
22:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 20:00
Zondag
10:00 - 20:00