Koffiespot Haarlem: Mogador

Waar moet je zijn voor goede koffie in Haarlem? Bij espressobar Mogador aan de Botermarkt! Iedereen voelt zich hier thuis. De ZZP’er met laptop, moeders met kinderwagens, oma’s met rollators, de zakenman met een tussenuurtje, en noem maar op… 

MOGADOR_Haarlem

Koffiemoment aan de Botermarkt

Waar je in Amsterdam momenteel het overzicht qua koffiebars kwijtraakt, is het aanbod aan koffiebars in Haarlem aanzienlijk minder. Er wordt hier en daar wel goede koffie geserveerd, maar vaak ontbreekt het nog aan iets. Bij espressobar Mogador aan de Botermarkt is het verhaal wel rond. Hier kunnen de Muggen en iedereen die de Spaarnestad bezoekt gerust hun koffiemomentje(s) pakken!

Goede sfeer en koffie

Bij deze espressobar weten ze wat je wilt als je koffie buiten de deur gaat drinken. Een toegankelijke en goede sfeer, krantje op tafel, wifi, eventueel een lekker cakeje of broodje, maar vooral – en daar draait het als eerste om – goede koffie. En dat kun je wel overlaten aan de barista’s die hier de La Marzocco Linea bedienen. Ieder kopje koffie, met de koffiebonen van Bocca, wordt met grote zorgvuldigheid gezet.

Aan de Botermarkt

Schijnt de zon? Dan zit het bij Mogador ook heerlijk op de stoeltjes buiten, met zicht op de Botermarkt. Deze markt is in 2016 uitgeroepen tot de beste kleine markt van Nederland. Aanrader is de biologische markt op vrijdag.

Mogador

Gasthuisstraat 48, Haarlem, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Maandag
06:00 - 16:00
Dinsdag
06:00 - 16:00
Woensdag
06:00 - 16:00
Donderdag
06:00 - 16:00
Vrijdag
06:00 - 16:00
Zaterdag
06:00 - 16:00
Zondag
06:00 - 16:00