Koffiespot Apeldoorn: Schenkers

Apeldoorn, even denken, daar zit toch de Apenheul en Paleis Het Loo? Klopt! Maar als je eenmaal bij Schenkers bent geweest, zal dit voortaan je eerste associatie zijn met deze Gelderse stad. 

schenkers_4_740

Populair koffiehuis

Vraag je op straat naar Schenkers, dan weet bijna iedereen je feilloos te vertellen welke kant je op moet lopen. Dit koffiehuis is voor veel inwoners namelijk een favoriete plek om koffie te drinken, een taartje te eten, aan te schuiven rond lunchtijd of de dag af te sluiten met een borrel.

Bosbrand Koffie

De koffie die je bij Schenkers drinkt, is verser dan vers. De bonen worden namelijk gebrand in de branderij naast Schenkers, dat van dezelfde eigenaren is. Ook is het mogelijk om een zak bonen mee naar huis te nemen. Vergeten? Of ben je te nieuwsgierig? Dan kun je in de webshop terecht.

Goede ‘lekker-blijven-hangen-sfeer’ en flexwerkplek

Van ontbijt naar lunch naar borrel. Het is goed toeven bij Schenkers. Voordat je het weet ben je een paar uur en een paar koffie’s (of borrels) verder. Ook is dit een fijne flexwerkplek. Er staat een lange tafel in de zaak met stroomvoorzieningen en er is snelle WiFi.

Schenkers

Van Kinsbergenstraat 8A, Apeldoorn, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Dinsdag
08:00 - 15:00
Woensdag
08:00 - 15:00
Donderdag
08:00 - 15:00
Vrijdag
08:00 - 15:00
Zaterdag
08:00 - 15:00
Zondag
10:00 - 15:00