Koffiespot Arnhem: Brew2Cup

Google je speciality coffee in Arnhem, dan is een van de zoekresultaten Brew2Cup. Deze koffiebar mét branderij vind je in de Kortestraat, een zijstraat van de Rijnstraat. 

Brew 2 cup_collage

Geur van vers gebrande koffiebonen

Brew2Cup, het kan niet missen: je staat voor een espressobar. En ook al let je niet op de naam op de ramen, dan ontkom je niet aan de geur van vers gebrande koffiebonen. In de zaak staat namelijk een Giesen koffiebrander waarmee de eigenaren Erwin en Cynthia sinds eind 2014 hun koffiebonen branden.

Single estate koffie

Deze bonen die Brew2Cup brandt, zijn single estate, wat betekent dat ze afkomstig zijn van één plantage. Zo heb je bijvoorbeeld de Rwanda Coko Gakenke, Gitaba Kavumu village voor zowel filter als espresso. Doordat de koffie’s niet gemengd worden met andere koffiebonen van andere plantages proef je de natuurlijke smaak van de koffieboon van deze plantage.

Mengelmoes aan meubels

Je vindt Brew2Cup in een zijstraat in het centrum van Arnhem: de Kortestraat op nummer 28. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten op het terras, maar ook binnen drink je de koffie goed weg. Zo zijn er allemaal gezellige zitjes gecreëerd met een mengelmoes aan meubels. En niet alleen beneden kun je zitten, ook boven zijn zitplekken.

Koffie met iets lekkers

Als je je koffie bestelt aan de bar, gluur dan ook gelijk even naar al dat lekkers dat voor je staat. Wedden dat je het niet kan laten om iets bij je koffie te bestellen? Mocht je zin hebben in lunch, dat hebben ze hier niet. De focus ligt echt op de koffie. Neem dan ook zeker een zak bonen mee naar huis of bestel in de webshop.

Brew2Cup

Kortestraat 28, Arnhem, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Dinsdag
08:00 - 16:00
Woensdag
08:00 - 16:00
Donderdag
08:00 - 16:00
Vrijdag
08:00 - 16:00
Zaterdag
08:00 - 16:30
Zondag
10:00 - 16:00