Koffiespot Zutphen: Van Rossum’s Koffie

Als je in Zutphen bent, vergeet dan niet aan te steken bij Van Rossum’s Koffie. Dit is een koffiespeciaalzaak waar je een goede kop koffie drinkt, maar waar je ook terecht kunt met al je koffievragen.

Van Rossums koffie

Koffiespecialist van Oost-Nederland

Waar moet je zijn voor goede koffie? Als je deze vraag op straat stelt in Zutphen, dan verwijst bijna iedereen je door naar Van Rossum’s Koffie. Deze koffiespeciaalzaak is een begrip in de Torenstad. Ze hebben er alle kennis in huis over koffie en mogen zich dan ook terecht de koffiespecialist van Oost-Nederland noemen. Zo drink je er niet alleen koffie, maar kun je ook meteen accessoires inslaan om thuis aan de slag te gaan.

Colombiaanse koffiebonen

De koffiebonen importeren ze zelf, vooral uit Colombia, direct trade en bij voorkeur single estate. Dit houdt in dat de koffiebonen van één en dezelfde plantage komen. Op de website kun je lezen welke boeren de koffiebonen verbouwen. Als de bonen eenmaal in Nederland zijn, dan worden ze gebrand door zoon Jelle van Rossum, zo heeft deze koffiespecialist ook het brandproces in eigen hand.

Slow coffee

Behalve de klassieke koffie’s als de cappuccino en de espresso, kun je bij Van Rossum’s Koffie ook filterkoffie bestellen. Ze beheersen alle zetmethodes: van de chemex en aeropress tot cafetiere en de V60. Toch liever thee? Check het grote assortiment aan theeën.

Van Rossum's Koffie

Turfstraat 10, Zutphen, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Maandag
11:00 - 16:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00