Koffiespot Nijmegen: Down Town

Als je op zoek bent naar een goed ontbijt- en brunchadres mét goede koffie, loop dan richting de Kannenmarkt. Hier vind je Down Town, een leuke plek om even te ontsnappen uit de drukte met croissants, toast met avocado en gepocheerd ei, koffie en heel veel zoet.

down Town

Alsof je in Parijs bent

Je zou bijna denken dat je in Parijs bent als je voor het terras van Down Town staat. Of is het toch New York, na een blik op de menukaart. Bij Down Town komt de wereld op culinair gebied samen. Van American pancakes en B.L.T’s tot croissants, scones en avocado toast met een gepocheerd ei. En al dit lekkers kun je de hele dag door bestellen.

Lokaal gebrande koffiebonen

Hoewel de gerechten uit alle windstreken vandaan komen, wordt de koffie lokaal gebrand door stadsgenoot Blommers Coffee Roasters. Met een speciaal voor Down Town gebrande koffiebonen worden alle denkbare koffie’s gezet. Maar  ook slow coffee is hier mogelijk, net als amandel- of havermelk in plaats van koemelk.

Laid back, laid back

De sfeer is vooral heel laid back. Zelf noemen ze zich de living room-away-from-home. Je kunt hier echt even ontsnappen aan de drukte en de krant lezen aan de leestafel of voor je uit koekeloeren in de vensterbank met een kop koffie. Wil je zonnestralen vangen, ga dan vooral buiten zitten op het terras. Dan waan je je op het stoeltje echt in Parijs.

Down Town

Kannenmarkt 16, Nijmegen, Nederland

website

Woensdag
06:30 - 15:00
Donderdag
06:30 - 15:00
Vrijdag
06:30 - 15:00
Zaterdag
06:30 - 15:00
Zondag
06:30 - 15:00