Koffiespot Alkmaar: De Koffiemolen

Van espresso tot filterkoffie: de koffiemakers bij De Koffiemolen hebben alle skills in huis om voor iedereen zijn of haar favoriete koffie te zetten. En zoek je nog een goede flexwerkplek, dan moet je zeker hier zijn! 

Loungen of werken?

Bij De Koffiemolen hoef je niet bang te zijn dat er geen plek is. Deze koffiebar heeft maar liefst drie etages. Op de begane grond kun je neerploffen in de loungehoek of aanschuiven aan een van de tafeltjes. Heb je je laptop mee, dan moet je op de eerste etage zijn. Deze ruimte is ingericht als flexwerkplek. En terwijl je hier meters maakt, zie je in je ooghoek de mooie Kees van der Westen espressomachine staan. Niet verkeerd toch? Ook wordt deze ruimte gebruikt voor workshops, trainingen en babyshowers. De tweede etage kan gehuurd worden voor onder andere vergaderingen.

Ook lunch en wijn

Bij De Koffiemolen werken ze met de bonen van Bocca Coffee Roasters, geen onbekende in koffieland. Op de eerste etage wordt de koffie gezet met een La Marzocco. Na een kop koffie liever iets anders? Dat kan! Ze hebben ook een goede lunchkaart en je kunt er een wijntje of biertje bestellen.

Molen van Piet

Wil je na de koffie de toerist uithangen? Deze espressobar ligt op loopafstand van de Molen van Piet, de monumentale stellingmolen aan de Alkmaarse Singel. De molen werd in 1769 gebouwd en deed vanaf toen dienst als korenmolen.

LET OP: Door een overname is het interieur van De Koffiemolen aangepast. De foto’s hieronder zijn daarom gedateerd. Binnenkort gaan we langs om nieuwe foto’s te maken. 

De Koffiemolen

Ritsevoort 26, Alkmaar, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Maandag
06:30 - 15:00
Dinsdag
06:30 - 15:00
Woensdag
06:30 - 15:00
Donderdag
06:30 - 15:00
Vrijdag
06:30 - 15:00
Zaterdag
07:00 - 15:00
Zondag
22:00 - 22:00