Koffiespot Groningen: P.S. koffie, thee & taart

Applaus, als je al het lekkers bij P.S. koffie, thee & taart kunt weerstaan. Want oelala, wat staat hier veel lekkers voor bij de koffie op de kaart. Probeer zeker de appeltaart, gebakken volgens familierecept. 

PS Koffie, kunst & chocola

Oude Kijk in ’t Jatstraat

P.S. koffie, thee & taart is de eerste koffiebar die je tegenkomt als je vanaf centraal station de de Oude Kijk in ’t Jatstraat inloopt. Voorheen was dit leuke adres te herkennen aan het vrolijke interieur, geïnspireerd op Parc Guell van Gaudi. Maar in de zomer van 2017 hebben ze een restyling gedaan. De felle kleuren hebben plaats gemaakt voor ingetogener kleuren. Ook de knalroze La Marzocco is van de toonbank gehaald.

Single Estate Coffee

Om je gerust te stellen: er is voor de rest niets veranderd aan de kaart van P.S. koffie, thee & taart. Je kunt er nog steeds een goede kop koffie drinken, die ze zetten met de bonen van Single Estate Coffee. Dit is een kleinschalige branden die rechtstreeks inkoopt bij koffieboeren uit diverse landen. Liefhebber van filterkoffie? Dan ben je hier ook aan het juiste adres.

Mooie theekaart

Liever thee? Geen probleem, bij P.S. houden ze ook van thee. De eigenaresse is zelfs theesommelier en heeft een mooie theekaart samengesteld. Probeer bijvoorbeeld eens de Dian Hong uit de Yunnan regio in China. Deze thee proeft naar honing, maar heeft ook fruitige tonen.

P.S. koffie, thee & taart

Oude Kijk in Het Jatstraat 24, Groningen, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Maandag
07:00 - 16:00
Dinsdag
07:00 - 16:00
Woensdag
07:00 - 16:00
Donderdag
07:00 - 16:00
Vrijdag
07:00 - 16:00
Zaterdag
07:00 - 16:00
Zondag
07:30 - 16:00