Koffiespot Eindhoven: CoffeeLab (GESLOTEN)

CoffeeLab is gesloten. We houden je op de hoogte over eventuele nieuwe ontwikkelingen.

Een aantal jaren geleden waren de koffiebars in Eindhoven nog op één hand te tellen, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Een koffiebar die het koffieniveau in de lichtstad flink omhoog heeft gekrikt, is bijvoorbeeld CoffeeLab. 

coffeelab

VVV-kantoor

CoffeeLab is een initiatief van Jeroen Veldkamp (geen onbekende in de koffiewereld), Rob Bongers en Jan Willem van der Aa. Zij transformeerden een gedeelte van het VVV-kantoor op het stationsplein om tot een ongecontroleerde en rauwe koffiezaak waar je naast goede koffie ook een hapje kunt eten. En dat op nog geen een minuut loopafstand van het centraal station. Ideaal, ook als je op doorreis bent. 

Oase van groen

Behalve in en uit lopen voor koffie of met iemand afspreken is het ook een ideale werkomgeving. Aan de lange tafels is genoeg plek en het vele groen zorgt voor een relaxte sfeer. En ben je de koffie zat? Pak dan de compacte eetkaart erbij met vooral lokale producten. Of bestel iets zoets dat gebakken wordt in het baklab. Oja en schijnt de zon: neem dan plaats op het terras!

Locatie Kennedy Toren

Naast de locatie aan het Stationsplein heeft CoffeeLab ook een vestiging in de Kennedy Toren (Kennedyplein 244a). Op weg naar de Technische Universiteit kun je hier een korte koffiestop maken. Openingstijden: ma – vr van 7.00 – 16.00 uur.

TIP: Met het koffiecaartje kun je voor € 15 bij vijf koffiebars genieten van een bakkie. De kaart is te verkrijgen bij de deelnemende zaken (CoffeeLab, DENF Coffee, Koffie Keuten, Meneer De Boer en ZwartWit Koffie) en de VVV. Kijk op horecaartje.nl voor meer informatie.

CoffeeLab

Stationsplein 17, Eindhoven, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Maandag
05:00 - 16:30
Dinsdag
05:00 - 16:30
Woensdag
05:00 - 16:30
Donderdag
05:00 - 16:30
Vrijdag
05:00 - 16:30
Zaterdag
07:00 - 16:30
Zondag
08:00 - 16:30