Koffiespot Leeuwarden: NØRD

Koffiedrinken én mooie (design) items kopen in Leeuwarden? Daar hoeven we niet lang over na te denken: NØRD. Hier moet je écht naartoe om deze twee vliegen in een klap te slaan ;-). Deze zaak valt in de categorie concept store annex koffiebar. Met andere woorden: alles wat je ziet, drinkt en eet heeft een verhaal.  

Eerst koffie

Om te beginnen met een kop koffie. Deze kun je hier al halen vanaf 8.30 uur. De bonen zijn van Bocca, inmiddels ‘s lands bekendste speciality coffee brander. Wat je kunt verwachten? Een kop koffie van constante kwaliteit en een eigenaar die de koffie met veel zorg zet. Koekje (of hipper gezegd een bite bij de koffie? Hebben ze hier in huis. Zelfs vegan opties.

Interieur en lifestyle producten

Een goede kop koffie voor je neus? Tuur dan rustig om je heen naar alle interieur en lifestyle spullen. Van accessoires voor je interieur en planten tot verzorgingsproducten, stationary en de mooie mokjes van Archive Studio. De items zijn allemaal met zorg uitgekozen. NØRD werkt namelijk samen met kleine zelfstandige ontwerpers, ze willen het liefst zo duurzaam mogelijk zijn.

Minimalistisch interieur

En zo mooi als al die spullen zijn, zo mooi is ook het interieur. Nou ja, dat vinden wij. Minimalistisch, wat meteen voor een rustige sfeer zorgt. En juist hierdoor is het ook een superfijne plek om je laptop open te klappen of af te spreken met een vriend of vriendin. Leuk inside detail is dat de eigenaren Gerard en Suus veel zelf hebben gemaakt. Zoals de grote houten kast. Niet te missen.

NØRD

Sint Jacobsstraat 15, Leeuwarden, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Dinsdag
06:30 - 15:30
Woensdag
06:30 - 15:30
Donderdag
06:30 - 15:30
Vrijdag
06:30 - 15:30
Zaterdag
07:30 - 15:30