Koffiespot Leeuwarden: NØRD

Koffiedrinken én mooie (design) items kopen in Leeuwarden? Daar hoeven we niet lang over na te denken: NØRD. Hier moet je écht naartoe om deze twee vliegen in een klap te slaan ;-). Deze zaak valt in de categorie concept store annex koffiebar (coffee to go). Met andere woorden: alles wat je ziet, drinkt en eet heeft een verhaal.  

Interieur en lifestyle producten

Een goede kop koffie in je handen? Tuur dan rustig om je heen naar alle interieur en lifestyle spullen. Van accessoires voor je interieur en planten tot verzorgingsproducten, stationary en de mooie mokjes van Archive Studio. De items zijn allemaal met zorg uitgekozen. NØRD werkt namelijk samen met kleine zelfstandige ontwerpers, ze willen het liefst zo duurzaam mogelijk zijn.

Minimalistisch interieur

En zo mooi als al die spullen zijn, zo mooi is ook het interieur. Nou ja, dat vinden wij. Minimalistisch, wat meteen voor een rustige sfeer zorgt. En juist hierdoor is het ook een superfijne plek om je laptop open te klappen of af te spreken met een vriend of vriendin. Leuk inside detail is dat de eigenaren Gerard en Suus veel zelf hebben gemaakt. Zoals de grote houten kast. Niet te missen.

NØRD

Sint Jacobsstraat 10, Leeuwarden, Nederland

website

Dinsdag
08:00 - 15:00
Woensdag
08:00 - 15:00
Donderdag
08:00 - 15:00
Vrijdag
08:00 - 15:00
Zaterdag
08:00 - 15:00