IJskoffie alleen in de zomer? Nee hoor, deze koffie kan het hele jaar door. Zelfs als de ‘r’ in de maand zit.

Wat heb je nodig?
(Dit recept is voor 1 persoon)
- 3 bolletjes Alpro almond salted caramel
- dubbele shot espresso
- 200 ml volle melk
- verse slagroom
- kaneel
- 200 g suiker
- 3 ijsklontjes
Tip! Om dit recept lactosevrij te maken, vervang je de melk door amandelmelk.
Zo maak je het!
Zet twee kopjes espresso en laat dit voor ongeveer 20 minuten afkoelen in de koelkast. Doe de amandelmelk, 3 bolletjes ijs en de ijsklontjes in een blender en voeg als laatste de koffie toe. Giet de ijskoffie in een hoog glas. Klop de slagroom en voeg langzaam het suiker toe. Voeg voor wat extra smaak nog een snufje kaneel toe (zorg ervoor dat de slagroom koud is voor het kloppen).