Koffiespot Meppel: Frans de Grebber

Voor al je vragen over koffie klop je in Meppel aan bij Frans de Grebber. Met zijn koffiekennis én zijn gelijknamige speciaalzaak heeft hij alles in huis voor het zetten van een goede kop koffie thuis. Ook kun je er ter plekke neerploffen voor een bakkie! 

Koffiewinkel

Frans de Grebber vind je het centrum van Meppel, aan de Woldstraat. Hier verkoopt Frans naast een groot assortiment koffiebonen, ook koffieapparatuur, koffieaccessoires en onderhoudsproducten zodat je thuis een goede kop koffie kunt zetten én drinken.

Koffie uit verschillende continenten

De koffiebonen brandt Frans zelf onder de naam ARTCoffee. In totaal zijn er vijf ‘categorieën’ te onderscheiden op basis van kleur. Zo staat rood voor koffie uit Amerika, groen voor Afrika en geel uit koffielanden uit Azië en Oceanië. Verpakkingen die een bruine balk hebben zijn melanges. Blauw staat voor decafé. Daarnaast zijn er ook twee type bonen die onder de zogenoemde item-lijn vallen: Meppel espresso koffie en Meppel filter. Leuk om als aandenken mee naar huis te nemen.

Thee en chocolade

Geen koffiefan? Stap hier dan ook naar binnen, want ook voor thee en chocolade is aandacht. Denk aan chocoladerepen van de Chocolatemakers en Marcipano truffels in een mooie geschenkverpakking. Qua losse thee is er ook volop keus: van witte en groene thee tot zwarte thee en kruidenthee.

LET OP: van di – vr is Frans de Grebber tussen 12.30 en 14.00 uur gesloten. Ook is Frans de Grebber alleen open op koopzondag.

Frans de Grebber

Woldstraat 23, Meppel, Nederland

website

Op dit moment gesloten

Maandag
11:00 - 14:00
Dinsdag
07:30 - 15:30
Woensdag
07:30 - 15:30
Donderdag
07:30 - 15:30
Vrijdag
07:30 - 15:30
Zaterdag
07:30 - 15:00
Zondag
11:00 - 15:00