Koffiespot Zwolle: Foodboutique

O wat fijn voor Zwolle en omgeving dat Foodboutique er is. Niet alleen koop je hier mooie producten met een verhaal, ook is dit een fijn koffieadres. Foodboutique heeft namelijk een eigen boon, die je ook makkelijk online kunt bestellen.


Warm binnenkomen 

Als je Foodboutique binnenloopt, maak je meteen kennis met Sam. Een gedreven ondernemer die vol passie vertelt over de mooie producten die hij verkoopt in zijn boutique. In het bijzonder over de koffie, zijn grote liefde.

Waarom Sam’s Coffee?

Sam brandt zijn eigen bonen, die te proeven en te kopen zijn in de winkel. Deze zijn altijd vers van de pers en blijven niet langer dan 3 weken op de planken staan. Vol geur en kleur vertelt Sam over zijn koffie. Kom je er even niet uit wat je moet bestellen? Sam geeft graag advies.

Products with manners

Naast koffie staan de kasten van Foodboutique vol heerlijke producten, allemaal met een eigen verhaal. Fairtrade, biologisch of lokaal, als het maar ambacht heeft. Je kan hier terecht voor bijna elk recept of drankje. Leuk als cadeau, voor jezelf of voor een andere liefhebber. 

To go or to stay

Goed om te weten: je kunt hier zowel een coffee to go bestellen als even een plekje zoeken in de boutique om je koffie rustig op te drinken. Laptop bij je? Ook werken kan hier goed.

Foodboutique

Roggenstraat 3, Zwolle, Nederland

website

Nu geopend tot 17:00

Maandag
11:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Maandag
11:00 - 16:00