Barista, wat staat dat schort je goed!

De echte koffieliefhebber hoeven we inmiddels niet meer te vertellen dat het zetten van koffie echt een ambacht is. Er komt immers nogal wat bij kijken voordat het kopje koffie voor je neus staat. Om het vakmanschap nog meer te benadrukken, dragen veel barista’s tegenwoordig een schort. Maar waar vind je zo’n mooi schort? Witloft_shortenWij zijn fan van de ambachtelijke schorten van Witloft. Niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Het Nederlandse merk heeft de schorten ontworpen vanuit een liefde voor koken, barbecuen en meubelmaken. En daarvoor hoef je niet per se een professional te zijn. Ook de huis-tuin-keuken kok of koffiemaker die met liefde in de keuken staat mag zich de stoere, stijlvolle en handige schorten van Witloft aanmeten.

De schorten zijn met de handgemaakt en van plantaardig gelooid tuigleer van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van nude en cognac tot zwart, taupe en army. En het grote voordeel van leer is dat het met de tijd en door het dragen het schort alleen maar mooier wordt.

Wil je ook een mooi schort van Witloft? Kijk dan op de website voor de verkoopadressen of bestel online.Witloft_short_barista Witloft_short_leatherBron beeld: www.wit-loft.nl