Koffiemokjes van de Intuïtiefabriek

De kleurrijke porseleinen mokjes uit de SUM-collectie zijn een inspiratiebron voor je koffiemoment van de dag. Ze zijn gemaakt door Amba Molly, Eefiene Bolhuis en Eva Gevaert. Samen vormen deze drie dames De Intuïtiefabriek. De naam is ontstaan doordat ze vooral op hun gevoel vertrouwen als het om vorm, kleur en materiaal gaat.

SUM_DE-INTUITIEFABRIEK_LOWRES_7_PHOTOCREDIT_BY_DE_INTUITIEFABRIEK-640x479

In veel van hun projecten staat keramiek centraal. Het is een materiaal dat veel vakmanschap, tijd en aandacht vraagt, maar wel een mooi, verfijnd en duurzaam resultaat oplevert. De collectie SUM bestaat uit kleurrijke porseleinen kopjes, kommen en borden waarin elke keuze voor detail, kleur en afwerking tijdens het productieproces directe invloed heeft op het eindresultaat en de prijs.

Tijdrovend proces

Het met de hand maken van een porseleinen servies is een tijdrovend proces waar veel vakmanschap voor nodig is en dat kostbare producten oplevert. Voor mensen die niet bekend zijn met deze werkwijze is dat vaak moeilijk te bevatten. Met SUM hebben ze een manier gevonden om inzicht te geven in dit proces en het effect ervan op de uiteindelijke prijs.

Op de website vind je meer informatie over deze designers en hun werk: De Intuïtiefabriek.

SUM_DE-INTUITIEFABRIEK_LOWRES_8_PHOTOCREDIT_BY_DE_INTUITIEFABRIEK-640x480

DE-INTUITIEFABRIEK_SUM2_LOW-RES-640x426

SUM_DE-INTUITIEFABRIEK_LOWRES_1_PHOTOCREDIT_BY_DE_INTUITIEFABRIEK2-640x479 SUM_DE-INTUITIEFABRIEK_LOWRES_2_PHOTOCREDIT_BY_DE_INTUITIEFABRIEK-640x480 SUM_DE-INTUITIEFABRIEK_LOWRES_5_PHOTOCREDIT_BY_DE_INTUITIEFABRIEK-640x480 SUM_DE-INTUITIEFABRIEK_LOWRES_6_PHOTOCREDIT_BY_DE_INTUITIEFABRIEK-640x480

Bron: De Intuïtiefabriek