Boek: De Koffievlekjes

Met het boekje “GRAZY LUNGO” deden De Koffiefilters in 2013 mee aan The Coffee Art Project. Ons kinderboekje wordt geveild voor het goede doel: Project Waterfall. Ondertussen werken wij het concept de KOFFIEVLEKJES uit. Er komt een Grazy Lungo, Sweet Cappucino, Happy Cortado, Strong Doppio, Lazy Latte, Funny Macchiato, Slow Ristretto en Bad Cortado!

koffie_vlekken

Inspiratiebron
Koffie is veel meer dan een warme drank in een kopje. Het verbindt mensen en is een belangrijke sociale factor in het hedendaagse leven. Thuis, onderweg, op het werk, op straat, in het café… Voor ons is koffie eveneens een inspiratiebron en vormt het de basis voor de ontwikkeling van nieuwe concepten. Tot in de kleinste details, zoals de schoonheid van een koffievlek ontdekken.

Karakter
Net als aan koffie, kun je namelijk ook een karakter toekennen aan een koffievlek. Denk aan afkomst, vorm, grootte… Bijzonder is dat dit iedere keer weer anders is, net als de verschillen die er bestaan tussen koffies. En natuurlijk niet te vergeten de verschillen die er zijn tussen mensen. Met het kinderboekje Crazy Lungo, the adventures of two coffee dots, laten we de schoonheid van de koffievlek in al zijn vormen zien en prikkelen we de creativiteit van zowel kinderen als volwassenen.

Avontuur 
We hebben de koffievlekjes een specifiek karakter meegegeven door ze gezichtjes te geven. Een mooie link naar het brand- en zetproces waarbij de koffieboon ook een karakter meekrijgt in de vorm van kleur en vorm. De koffievlekjes nemen je mee op avontuur! Op avontuur naar de wereld van de koffie, maar ook naar de eenvoud en de schoonheid van kleine details.

coffee_labde_koffievlekjes coffeelab_koffievlek coffeelab_koffievlekjes coffeelab