Kattencafé Kopjes: koffie en katten

Lijkt een cat-a-ccino drinken in een zee van zachte pootjes en staarten jou ook zo fantastisch? Lucky you! Dit wordt realiteit voor alle Nederlandse kattenliefhebbers. Na Londen, Parijs en Berlijn komt er ook in Amsterdam een kattencafé. Met behulp van crowdfunding wordt Kopjes medio september geopend.

kattencafe kopjes a'dam

 

Kattencafé

Het concept ‘kattencafé’ ontstond in 1998 in Taiwan en is vooral in Japan een populair fenomeen. Sinds een aantal jaar waaien de kattenparadijsjes over naar de Westerse wereld, maar in Nederland bleef dit tot nu toe uit. Kopjes wordt dan ook het eerste kattencafé van Nederland. Hier vinden thuisloze kittens een perfect nieuw huisje en vindt de bezoeker zijn dagelijkse dosis kattenliefde, goede koffie, vers gebakken taart en een instant ontspannen gevoel waardoor je ultra gelukkig weer de deur uitgaat.

Crowdfunding

Lenny Popelier, het gezicht achter Kopjes, realiseert haar droom met behulp van crowdfunding. Wil jij haar supports? Kijk dan op Voorjebuurt.nl. Wil je meer informatie over Kopjes en Lenny Popelier, het gezicht achter Kopjes bezoek dan de website of deFacebookpagina.

Koffie

Wat betreft de Kopjes koffie, gaat Lenny diverse blends afnemen. De bonen zijn duurzaam en afkomstig uit Nicaragua, Costa Rica, Brazilië & Ethiopië. En bij een geslaagde crowdfunding wordt de coffee gezet met een La Marzocco machine.