Gespot @ The Amsterdam Coffee Festival 2019

Van horecaondernemers tot baristas, koffiebranders, koffievertegenwoordigers en vooral heel veel koffieliefhebbers. We hebben ze allemaal gespot op The Amsterdam Coffee Festival 2019 in en rondom de Westergasfabriek. Jou ook? 

Van koffiewedstrijden tot ‘spelen’ met espressoapparaten

Als je gek bent op koffie of in de koffie werkt, dan is er maar één plek waar je van 13 t/m 15 maart moet zijn: The Amsterdam Coffee Festival. Het is alweer de zesde keer dat het festival georganiseerd wordt. Net als voorgaande twee jaren is de Westergasfabriek het onderkomen van alles wat met koffie te maken heeft. Zo kun je diverse koffiewedstrijden bijwonen, gluren en ‘spelen’ met espressoapparaten van onder andere Sanremo en La Marzocco, koffiecocktails drinken bij Tia Maria, koffiekennis opdoen in het The Lab en barista tools inslaan bij Hario.

Proef koffies, heel veel koffies

Maar je bent op een koffiefestival of niet, je zult koffie proeven totdat je stuiterend naar huis gaat. Van speciality coffee bij het bekende Single Estate Coffee Roasters, Stooker Coffee Company of BOOT koffie uit Baarn tot de specials proeven bij gevestigde namen als Pelican Rouge, Smit & Dorlas en Perla. Bezoek ook zeker de playground van La Marzocco waar je kunt ‘spelen’ met de mooiste espressoapparaten. Werp zeker een blik op de spiksplinternieuwe Leva espressomachine.

The True Artisan Café

Ook interessant is het True Artisan Café in de ‘speeltuin’ van La Marzocco. Om de twee uur bemannen hier geselecteerde independant cafés zoals The Coffee Collective, White Label en Bocca om de twee uur de machines en laten je hun beste koffies proeven.

Klik op de witte pijltjes naar rechts voor nog meer foto’s!