Feest? Laat koffiebekers bedrukken met een leuke tekst

Een feestje vier je natuurlijk met heerlijke happen en drankjes. En de koffie, die serveer je feestelijk in koffiebekers die je hebt laten bedrukken met een leuke tekst of print.koffiebekers_4_740

Onlangs hebben we tijdens een modeshow een kleine koffiedemonstratie met de chemex gegeven. Omdat we de gasten verschillende koffies lieten proeven, kozen we voor kartonnen wegwerp koffiebekers. Wel zo makkelijk, maar ook erg mooi, want we hebben ze namelijk laten bedrukken met de url van onze website.

Logo, spreuk of tekst

Bedrukte koffiebekers zijn ideaal als je een (thema)feestje geeft of een evenement hebt. Met een zelfontworpen logo of een passende tekst of spreuk kun je een creatieve twist geven aan een op het eerste gezicht saai en wit kartonnen wegwerp koffiebekertje.

Wij hebben de koffiebekers laten bedrukken via goedkopekoffiebekers.nl. Via deze website kun je vanaf een oplage van 1.000 stuks de koffiebekers gratis laten bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Klinkt goed toch?

Bekijk hieronder de koffiebekers die wij hebben laten bedrukken!koffiebekers_3_740koffiebekers_1_740koffiebekers_5_740goedkopekoffiebekers.nlkoffiebekers_2_740