Koffiespot Utrecht: Rocking Chair

Op zoek naar een koffiespot buiten de grachten? Wij zeggen: Rocking Chair. Deze verrassend leuke koffiebar ligt vlakbij het moderne Griftpark, waar het echt een buurtfunctie vervult. 

Van mooie latte art tot filterkoffie

Koffiezetten, laat dat maar over aan de barista’s van Rocking Chair. Uit hun mouw schudden ze de een na de andere melkkoffie met mooie latte art. Drink je liever filterkoffie? Daar weten ze hier wel raad mee. Met de bonen van Single Estate Coffee krijg je een mooie filter geserveerd. Uiteraard heb je keuze uit verschillende soorten bonen.

Vintage interieur

Behalve de koffie is ook het interieur verrassend. Geen minimalistische toestanden, zoals je bij veel bars tegenwoordig ziet, maar juist een heel eigen sfeertje heeft Rocking Chair gecreerd met vintage meubels, waaronder – hoe kan het ook anders – een schommelstoel. Ook bijzonder is een bestaande crèmekleurige kluis die ‘gekraakt’ is en helemaal meedoet in het plaatje. In de vintage kasten staan koffie- en thee-items die je kunt kopen.

Koffie en taart

Inderdaad voor koffie en taart zit je hier goed, maar Rocking Chair is vooral ook leuk om naar toe te gaan als je ook nog moet ontbijten of lunchen. Om jaloers op te worden, als je zo’n adres in je buurt hebt.

Adres | Rocking Chair
Willem van Noortstraat 88, Utrecht
Website
Open: ma – vr 8.00 – 17:30 uur, za en zo 9.00 – 18.00 uur

rocking_7_740rocking_4_740rocking_2_740rocking_3_740rocking_8_740rocking_1_740rocking_9_740rocking_5_740rocking_10_740rocking_6_740