Koffiespot Brugge: Li O Lait

Wij Koffiefilters proberen zoveel mogelijk zelf de beste koffiespots te filteren, maar af en toe krijgen we ook leuke bijdragen geleverd van onze ‘coffee correspondenten’. Zo filterde designer Anique Noordman voor ons Li O Lait in het Belgische Brugge. 

Koffiebar_Li_o_lait_Brugge

Bij Li O Lait is de sfeer huiselijk en kalm. Ik koos daarom voor de Clever Coffee Dripper’. Terwijl ik op het bankje zat, werd heel traag heet water op de koffie gegoten. Ik moest hierop enkele minuten wachten, maar genieten is de tijd nemen… Het resultaat was een heerlijke filterkoffie zoals ik die thuis op de boerderij van mijn ouders gewend ben, een behaaglijk warm gevoel!

We hebben ook een nieuw ‘geheim recept’ geprobeerd, dat nog niet op de kaart staat: Coffee Mojito. Of ze het ook echt zo noemen weet ik niet. In ieder geval doet de smaak wel z’n naam eer aan: een frisse ijskoffie met een vleugje mint. En voor erbij: TAARTEN VAN JULIE’S HOUSE.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adres | Li O Lait
Dweerstraat 30, 8000 Brugge
Open: di t/m za van 08.30 -17.30 uur
www.liolait.be

Foto’s en verslag zijn van Anique Noordman. Anique is in 2009 afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven en is werkzaam als ontwerper bij Oogenlust.